Hifa grupa potvrdila kvalitet

Bez autora
Jul 05 2012

Službene novine FBiH nedavno su objavile rezultate uzimanja uzoraka goriva i testiranja za prvih šest mjeseci ove godine, a Hifa grupa je tom prilikom dostavila 258 uzoraka po propisanim standardima o kvalitetu. Hifa grupa je ponovo potvrdila kvalitet svojih proizvoda odgovorivši ovom testiranju sa duplo više kvalitetnih uzoraka goriva od ostalih naftnih kompanija u BiH. Ostale kompanije koje su, takođe, testirale svoje uzorke su Hold Ina sa 127 uzoraka goriva, Petrol BH Sarajevo sa 117 uzoraka i Energopetrol sa 113 uzoraka goriva. Cijena pojedinačnog uzorka goriva je iznosila 250 KM. Naftni derivati koji se toče na benzinskim pumpama provjeravani su od ovlaštenih institucija. Ova grupacija gorivom u većim količinama snabdijeva i kompanije koje se bave prevozom putnika i roba, proizvodnjom industrijskih i prehrambenih proizvoda, obradom drveta, asfaltnih baza ali i snabdijevanjem fizičkih lica.

Hifa grupa potvrdila kvalitetSlužbene novine FBiH nedavno su objavile rezultate uzimanja uzoraka goriva i testiranja za prvih šest mjeseci ove godine, a Hifa grupa je tom prilikom dostavila 258 uzoraka po propisanim standardima o kvalitetu, navodi se u saopćenju ove kompanije.

Hifa grupa je ponovo potvrdila kvalitet svojih proizvoda odgovorivši ovom testiranju sa duplo više kvalitetnih uzoraka goriva od ostalih naftnih kompanija u BiH. Ostale kompanije koje su, takođe, testirale svoje uzorke su Hold Ina sa 127 uzoraka goriva, Petrol BH Sarajevo sa 117 uzoraka i Energopetrol sa 113 uzoraka goriva. Cijena pojedinačnog uzorka goriva je iznosila 250 KM.

Naftni derivati koji se toče na benzinskim pumpama provjeravani su od ovlaštenih institucija. Ova grupacija gorivom u većim količinama snabdijeva i kompanije koje se bave prevozom putnika i roba, proizvodnjom industrijskih i prehrambenih proizvoda, obradom drveta, asfaltnih baza ali i snabdijevanjem fizičkih lica.

Zdravstvene i obrazovne institucije u FBiH su klijenti Hifa grupe za vrijeme sezone grijanja koja ih snabdijeva lož-uljem.

Pored navedenog, Hifa grupa je pojedinačno najveći distributer nafte i naftnih derivata u BiH. Tome doprinose 350 zaposlenih radnika u koje kompanija konstantno ulaže edukacijom stvarajući stručan i obrazovan kadar koji ostvaruje izuzetne poslovne rezultate. Trenutno raspolaže sa 21 benzinskom pumpom širom BiH, a priprema otvaranje još dvije nove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik